PROPOZYCJA MENU WESELNEGO
RESTAURACJA SIEPRAW-SKI
- Menu pierwsze
- Menu pierwsze
195 zł/os
Dzieci do 12 roku życia 50% cenyNa powitanie chleb weselny i szampan od restauracji
W Menu obiadowym należy wybrać jedną pozycję z każdego dania:
Przystawka
- Róża z łososia na zielonej sałacie
- Caprese
- Zapiekany camembert z żurawiną i grzankami
- Schab w galarecie
- Mix kolorowych sałat z grilowanym kurczakiem i serem pleśniowym
ZUPA
- Rosół z makaronem
- Rosół z jajkiem przepiórczym i szynką
- Zupa grzybowa w czarce chlebowej
- Krem z brokułów/ zielonego groszku/ selera z prażonymi migdałami
- Zupa serowa z grzankami
DANIE GŁÓWNE
- Schab pieczony w sosie własnym
- Filet z pstrąga w sosie cytrynowym
- Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
- Plater 3 mięs ( De'Vollaile, Kotlet schabowy, pieczeń cielęca)
- Rolada z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta
- Cielęce zrazy zawijane
- Kotlet po szwajcarsku nadziewany serem i szynką
DODATKI
- Ziemniaki gotowane
- Ziemniaki opiekane
- Frytki
- Dufinki
- Kopytka
- Kluski śląskie
- Ryż
- Jarzyny gotowane lub grillowanie
Surówki (3 do wyboru)
- Mizeria
- Seler
- Marchewka z jabłkiem
- Wiosenna
- Biała kapusta
- Czerwona Kapusta
- Kapusta zasmażana
- Ćwikła z chrzanem
- Buraczki zasmażane
DESER
- Lody z owocami i bitą śmietaną
- Szarlotka na ciepło z sosem waniliowym i gałką lodów
- Migdałowe semifredo
- Galaretka ze świeżymi owocami
- Panacotta z sosem malinowym
- Koktajl ze świeżych owoców
ZIMNA PŁYTA (standard)
- Półmisek wędlin ( Kiełbasa wiejska, kabanos, szynka wiejska, salceson, pasztet, szynka drobiowa, baleron, mięsa pieczone)
- Śledzie 2 rodzaje do wyboru ( w śmietanie, w oleju, rolmops)
- Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe
- Sałatki (2 rodzaje do wyboru): - Jarzynowa
- Półmisek wiosenny (pomidor z cebulką, ogórek)
- Deska serów
- Marynaty (pieczarki marynowane, ogórki)
- Sosy 2 do wyboru ( czosnkowy, tatarski, chrzanowy, andaluzyjski)
- Owoce sezonowe
- Porowa
- Wiosenna
- Meksykańska
- Z kurczakiem
- Grecka
DANIE GORĄCE (3 DO WYBORU)
- Udko faszerowane, ryż, sałatka z kapusty pekińskiej
- Polędwiczki z kurczaka w sezamie, frytki, surówka z selera
- Szaszłyk drobiowy, dufinki
- Naleśniki meksykańskie podane z sosem serowym
- Pieczeń huzarska z ratatouille z jarzyn, kopytka
- Schab ze śliwką i morelą , ziemniaki, zestaw surówek
- 3 mięsa pieczone ( Kotlet schabowy, karczek, filet z indyka), kluski śląskie, ćwikła
- Prosiak pieczony( pieczywo, ogórek)
- Bouef Strogonow
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
- Kwaśnica
- Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
- Paprykarz drobiowy
- Fasolka po bretońsku
- Zupa gulaszowa na ostro
NAPOJE
- Napoje gorące (kawa, herbata) nielimitowane
- Napoje zimne (soki, woda mineralna, Coca cola, Fanta, Sprite) nielimitowane
W CENIE POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW!
Cena nie zawiera napojów alkoholowych, ciast, dekoracji sali, oprawy muzycznej.
Poprawiny płatne według odrębnych ustaleń
Cena pokoi gościnnych dla gości weselnych 45zł/os.
PROPOZYCJA MENU WESELNEGO
RESTAURACJA SIEPRAW-SKI
- Menu drugie
- Menu drugie
160 zł/os
Dzieci do 12 roku życia 50% cenyNa powitanie chleb weselny i szampan od restauracji
W Menu obiadowym należy wybrać jedną pozycję z każdego dania:
ZUPA
- Rosół z makaronem
- Zupa grzybowa z łazankami
- Krem z zielonego groszku z grzanką czosnkową
- Krem z selera z migdałami
- Krem z kalafiora z groszkiem ptysiowym
- Zupa serowa z grzankami
DANIE GŁÓWNE
- Schab ze śliwką w sosie własnym
- Zrazy wołowe w sosie pieczeniowym
- Kotlet Schabowy
- Łosoś z grila w sosie cytrynowym
- Indyk faszerowany warzywami w sosie prowansalskim
- Sakiewki wieprzowe w sosie grzybowym
- Rolada z kurczaka w sosie pomidorowo-tymiankowym
- Półmisek 3 mieś ( de'vollaile, schabowy, udko z kurczaka)
DODATKI
- Ziemniaki gotowane
- Ziemniaki opiekane
- Frytki
- Dufinki
- Kopytka
- Kluski śląskie
- Ryż
Surówki (3 do wyboru)
- Mizeria
- Seler
- Marchewka z jabłkiem
- Wiosenna
- Biała kapusta
- Czerwona Kapusta
- Kapusta zasmażana
- Ćwikła z chrzanem
- Buraczki zasmażane
DESER
- Lody z owocami i bitą śmietaną
- Szarlotka na ciepło z sosem waniliowym
- Migdałowe semifredo
- Sernik na ciepło z sosem czekoladowym
- Galaretka ze świeżymi owocami
ZIMNA PŁYTA (standard)
- Półmisek wędlin ( Kiełbasa wiejska, kabanos, szynka wiejska, salceson, pasztet, szynka drobiowa, baleron, mięsa pieczone)
- Śledzie 2 rodzaje do wyboru ( w śmietanie, w oleju, rolmops)
- Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe Sałatki (2 rodzaje do wyboru): - Jarzynowa
- Półmisek wiosenny (pomidor z cebulką, ogórek)
- Marynaty (pieczarki marynowane, ogórki)
- Sosy 2 do wyboru ( czosnkowy, tatarski, chrzanowy, andaluzyjski)
- Owoce sezonowe
- Porowa
- Wiosenna
- Meksykańska
- Z kurczakiem
- Grecka
DANIE GORĄCE (2 DO WYBORU)
- Udko faszerowane, ryż, sałatka z kapusty pekińskiej
- Polędwiczki z kurczaka w sezamie, frytki, surówka z selera
- Szaszłyk drobiowy, dufinki
- Naleśniki meksykańskie podane z sosem serowym
- Karczek pieczony w sosie kminkowym, kluski śląskie, ćwikła
- Pieczeń huzarska z ratatouille z jarzyn, kopytka
DANIE GORĄCE (1 DO WYBORU)
- Bouef Strogonow
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
- Kwaśnica
- Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
- Paprykarz drobiowy
- Bigos
- Zupa gulaszowa na ostro
NAPOJE
- Napoje gorące (kawa, herbata) nielimitowane
- Napoje zimne (soki, woda mineralna, Coca cola, Fanta, Sprite) nielimitowane
W CENIE POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW!
Cena nie zawiera napojów alkoholowych, ciast, dekoracji sali, oprawy muzycznej.
Poprawiny płatne według odrębnych ustaleń
Cena pokoi gościnnych dla gości weselnych 45zł/os.